Home > Programe

Programele desfăşurate de Asociaţie includ:

  • Fii un părinte de succes!” – program de educaţie non-formală structurat pe 12 sesiuni în care părinţii învaţă să-şi controleze propriile emoţii şi comportamente şi să folosească metode pozitive de educaţie a copiilor. În cadrul acestui program au participat peste 500 de părinţi.

 

  • Fii un profesor de succes!” – program de educaţie non-formală pentru profesori. Programul este structurat pe 10 sesiuni în care profesorii învaţă să-şi controleze propriile emoţii, comportamentul şi stresul şi, ulterior, cum să motiveze pozitiv elevul şi să-l sprijine în procesul de învăţare. În cadrul programului au participat până în prezent în jur de 100 de profesori.

 

  • „Sănătatea mintală contează” – Asociaţia oferă sesiuni de informare cu privire la diverse teme ce vizează sănătatea mintală (anxietatea, depresia, furia, tulburările de alimentaţie, consumul de droguri, etc.). De asemenea, oferim servicii de consiliere pentru tinerii/persoanele care nu-şi permit astfel de servicii, însă sunt interesate. În cadrul acestui program au fost înscrişi până în momentul de faţă peste 230 de persoane.

 

  • „Sănătatea ta contează” – program de promovare a unui stil de viaţă sănătos. În cadrul acestui program organizăm sesiuni de informare a populaţiei pe următoarele teme: alimentaţia, mişcarea, odihna, consumul de droguri, etc. Am organizat până în prezent peste 600 de sesiuni de acest gen la care au participat peste 3000 de persoane.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*