Home > Activitati > Torok Zsolt – cel mai bun alpinist tehnic din Romania iti spune “Hai afara”
afis_a3_zsolt

In cadrul programului “Hai Afara”, l-am invitat pe cel mai bun alpinist tehnic din Romania, Torok Zsolt sa sustina o conferinta motivationala in care ne-a prezentat experientele lui si a povestit celor din sala importanta unui exemplu in ceea ce priveste miscarea si un stil de viata activ.

Torok Zsolt este alpinistul care a facut impreuna cu Joe Indianul Trilogia Alpilor, a condus prima expeditie romanaeasca pe Nanga Parbat, a avut ascensiuni pe K2 si a fost pe Everest la momentul cutremurului din 2015. Zsolt este o persoana activa si care se implica in activitati civice incercand sa contribuie la dezvoltarea societatii civile. Acesta tine seminarii pentru tineri si incurajeaza proiecte in alpinism, protectia mediului, dezvoltarea tinerilor.

Zsolt a raspuns cu dragalasenie intrebarilor copiilor din sala.

La sfarsitul evenimentului s-a organizat o tombola pentru cei 400 de participanti. Printre premii s-au numarat suprapantaloni si vauchere pentru zboruri cu parapanta, motoparapanta si abonamente la sala de catarat sau tae bo. A doua zi, pe data de 18 octombrie, Zsolt a participat la evenimentul Hai Afara si a facut o tura cu bicicleta cu comunitatea Velo Prietenii.

afis_a3_zsolt

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*