Home > Activitati > Ziua Voluntarului
1377438_667839496569927_790712421_n

In data de 20 octombrie 2013 am organizat, la Platoul Cornesti din Tg-Mures, Ziua Volutarului. In cadrul acestui eveniment am intentioant sa aducem impreuna cat mai multe persoane care au activat, activeaza sau isi doresc sa activeze ca si voluntari.

Astfel, cei prezenti au avut ocazia  sa participe la demonstratii ale SMURD-ului, jandarmeriei si a altor institutii si ONG-uri.

De asemenea, s-au desfasurat  urmatoarele actiuni:

Cursa cu obstacole – cea mai mare cursa cu obstacole din Romania, a carei cauza nobila este VOLUNTARIATUL! Voluntariatul nu are varsta! Noi alergam! Tu alergi? Inscrieri si detalii AICI.

Tir cu arcul – Vino si trage cu arcul impreuna cu Soimii de Mures, vestiti pentru precizia cu care trag la tinta si amabilitatea cu care transmit altora cunostiintele lor. Eu trag cu arcul! Tu tragi?

Flashmob – organizat de voluntarii condusi de Norbert Wellmann si Claudiu Vartolomei

Airsoft - tir cu armele de airsoft. Vino si vezi cat de bine tragi la tina. Eu nimeresc tinta de obciei. Tu da?

Parc de aventura – Este localizat pe Platoul Cornesti si construit de Adventure Life, ofera doritorilor un pic de adrenalina in siguranta la intaltime, intr-o plimbare in ham printre copacii. Tiroliana, scari, butuci, toate create sa iti spui seara inainte de culcare: “ce chestie tare am facut azi”.

Jocuri de echipa – echipa de la Adventure Life a pregatit pentru participanti jocuri de echipa. Acestia vor fi impartiti pe echipe si vor fi implicati in activitati distractive sub forma de concurs.

Concursuri

Igienizarea padurilor – detalii aici

Caravana violentei - In cadrul proiectului “Fii voluntar in orasul tau” dorim sa implicam cat mai multe persoane in actiunea: “Draga furie, hai sa ne despartim! Spune NU violentei”. Initiativa campaniei este o marca “http://top-psy.ro/” si doreste sa scoata in evidenta faptul ca atat violenta fizica cat si cea verbala afecteaza atat pe cel care este violent cat si pe cei din jur. Eu m-am despartit de furie! Tu da? Detalii si inscrieri AICI.

Voluntariatul ne aduce impreuna! Implica-te!

www.fiivoluntar.org

1377438_667839496569927_790712421_n

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*